Hjælp til tykkere hår

Hvilket kosttilskud bruger jeg?

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-21 kl. 21.49.51_zpsjxr1tmxe.png

”Drikker du proteinpulver?”  – Det spørgsmål har jeg fået mange gange. Derfor tænker jeg, at nogle af Jer måske var interesseret I, at vide hvilke kosttilskud jeg bruger i min dagligdag.

Jeg har siden jeg startede med styrketræning i 2012 købt alt mit kosttilskud hos www.gymnordic.dk . Grunden til at jeg stadigvæk handler der, er at de har et stort sortiment, hurtig levering og indehaver af verdens bedste proteinpulver. Som blogger bliver man tilbudt samarbejdsaftaler og en masse ”gaver”. Jeg har dog valgt at takke nej til meget, da jeg ikke gider at reklamere for noget jeg ikke kan stå inden for.  Nu har jeg været så heldig, at jeg har indgået et samarbejde med Gymnordic. Det er noget jeg er virkelig glad og stolt over, da jeg kan stå 100 % indenfor deres produkter. Til Jer, der er lidt “nye” i denne verden, husk at proteinpulver ikke må erstatte din almindelige kost, det skal blot være et supplement.

Proteinpulver: 

Jeg drikke proteinpulver JA. Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige varianter fra forskellige brands. Hver gang vender jeg altid tilbage til min farvorit, nemlig Gymnordic’s egen. Nogle proteinpulver kan være kvalmende, andre kan være meget vandet i smagen. Ikke denne her, den smager simpelthen så godt (også når den blandes med vand). Jeg har ofte en shake med i min træningstaske, da jeg altid sørger for at få noget protein senest 30 min. Efter en styrketræning. Derudover bruger jeg en halv scoop protein i min havregryn hver morgen.

Amino & BCAA:

Jeg er kæmpe fan af xtend. Jeg drikker en scoop af dette blandet op med vand når jeg laver min morgencardio på tom mave. Det fungere virkelig godt for mig!

Preworkout: 

Efter en 8 timers lang arbejdsdag hænder det, at jeg er helt energiforladt. I dette tilfælde bruger jeg preworkout. I øjeblikket bruger jeg “Gold Standard“. Det er jeg meget tilfreds med. Jeg får en ordenlig røvfuld energi, så den kan helt sikkert anbefales.

Proteinbarer:

Ja, dem snacker jeg også lidt for ofte – For det meste Questbars, da de smager godt og er uden alt for meget sukker.

 

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp til tykkere hår