Kærlighed ved første blik

I fucking did it !!!

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-05 kl. 07.17.44_zpsllvzxwnt.jpg

Man har et standpunkt til man tager et nyt. Nogle gange skal man overskride sine grænser, og det har jeg i den grad gjort i weekenden. Som i nok har bemærket har jeg ikke været speciel aktiv på bloggen og de sociale medier. Jeg har en HD eksamen på tirsdag og derudover har jeg kastet mig ud i et Advanced Open Water kursus.

Jeg har altid været virkelig bange for havet, faktisk virkelig bange. Jeg har kun turde gå til navlen, når jeg var på stranden. haha. Tilbage i 2010 blev jeg lokket til et prøvedyk med flaske i Egypten. Det var ok, men jeg var ikke vild med det. Jeg har siden da taget det Padi’s Open Water Diver certifikatet, for at bryde mine grænser. De første fire dyk som certificeret dykker var forfærdelige, jeg havde nogle rigtig dårlige oplevelser, som skræmte mig. Jeg var derfor helt sikker på, at jeg aldrig skulle dybere ned end 18 meter.

Min kæreste har de sidste to år, prøvet at lokke mig til, at tage et udvidet certifikat. Jeg har virkelig ikke haft nosser til at gøre det. Tanken om, at skulle dykke ned til 30 meter skræmte mig helt vildt. Men men men.. Nu har jeg endelig fået taget det, og ikke bare et hvilket som helst sted… Jeg har taget det herhjemme i Danmark i 11 grader koldt vand og 1-4 meter sigtbarhed. For nogle er dette måske ikke noget særligt, men for mig er det virkelig stort. Jeg er så forbandet stolt af mig selv! Stolt af at jeg har gået fra at være virkelig “vandskræk” til at være Padi Advanced Open Water Diver. Nu glæder jeg mig virkelig til nogle fede dyk på Bali og Gili :-)

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-06 kl. 08.24.36_zpsecrw3li2.jpg

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Pernille

  Hvor kan man tage det henne og hvad koster det.
  Har det selv lige sådan og synes du er pisse sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Jeg tog det hos King Fish. De var super professionelle. Dem kan jeg klart anbefale :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt! Kæmpe stort tillykke :D
  Vi tog begge Advanced i Thailand for nogle år siden, men har ikke været ude og dykke siden, og jeg GLÆDER mig til at komme afsted igen senere på året! – også selvom jeg er lidt nervøs, for jeg var liiidt utryg ved at dykke til at starte med. Mest fordi jeg havde problemer med at udligne pga. forkølelse. Heldigvis endte det med at jeg blev rigtig glad for det, og jeg håber også jeg hurtigt falder ind i rytmen og trygheden igen, når vi får mulighed for at dykke i Asien om nogle måneder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Mange tak :)
   Det lyder præcis som mig. Jeg var også forkølet da jeg tog mit OW, det var ikke super fedt. Haha :D
   Rigtig god tur til Asien, jeg er sikker på at du kommer hurtigt ind i rytmen igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed ved første blik