Surf, dyk, sol og kærlighed

Kærlighed ved første blik

 photo IMG_5210_zpszfy9k43f.jpg
Kender I det, når man finder noget træningstøj, der bare er spot on??? Jeg har fundet min nye ynglings træningstop!! Jeg er så heldig, at være ambassadør for www.bybutterfly.dk. Det betyder, at jeg engang imellem tester de nye styles. Jeg har i et par uger testet Kari Traa’s nye sommeruld. Min første indskydelse var, at uld om sommeren umuligt kunne være behageligt at træne i.. Men jeg tog fejl :)

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-28 kl. 22.18.16_zpspsyolw3c.pngJeg havde den blandt andet på under min træning med Anna og Mathilde.

Den er dejlig blød og let. Derudover synes jeg ikke at svedlugten trænger så kraftigt igennem, og så tørre den virkelig hurtigt. Designet og pasformen er så fin, og så fås den i nogle virkelig lækre farver! Kan købes hos bybutterfly.dk her.

 photo KTFFF_zpshzv7zpo5.jpg

And guess what.. Den fås også i lang :)

 

Indlægget er ikke sponsoreret.. Jeg er bare så begejstret for denne top, at den fortjente sit helt eget indlæg :)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surf, dyk, sol og kærlighed