Træning i kompressions tights

Nutella French Toast

 photo IMG_4311_zpsdsogax8w.jpg
Jeg håber at I har haft en dejlig weekend. Selv har jeg virkelig fået slappet af og hygget med de nærmeste. HD har virkelig taget hårdt på mig, så jeg tæller dage ned til, at min eksamen er overstået d. 2 juni. Jeg glæder mig virkelig til en masse lækre sommeraftner med aftenbadning og grillhygge :)

Men nu til det, som dette indlæg kommer til at handle om….. MAD! Min familie var herhjemme til en brunch i formiddags. Derfor diskede jeg blandt andet op med de her lækre french toast ! Og nej.. Det er hverken sundt eller nærende… Men det smager hamrende godt. Hvis du er nutellaelsker er dette et must! Det er ikke nogle fancy pancy opskrift – men jeg kan love Jer for, at Jeres smagsløg vil elske Jer for det.

Du skal bruge:

 • 2  stk toast
 • 2 æg
 • 2 spsk vaniljesukker
 • 4 spsk kanel
 • Nutella
 • Flormelis
 • Evt. bær

Sådan gør du:

 1. Bland æg, kanel og vaniljesukker sammen i en skål
 2. Skær herefter toastbrødet ud i trekanter
 3. Læg herefter brøddet i “blød” i æggemassen (helst min. 30 min.)
 4. Steg herefter brøddet på panden – og lad det køle af
 5. Smør brøddet med nutella og top det evt. med flormelis og bær

 photo IMG_4306_zpsow1r80c1.jpg

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning i kompressions tights