Vinderen af Color Run billetter

Sommerens lækre træningstøj

IMG_2876Alle items kan købes hos www.bybutterfly.dk

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med farver på træningstøj. Misforstå mig ikke, jeg elsker også sort, men engang i mellem er det bare lækkert med lidt liv og glade dage :) Jeg er faktisk ikke særlig god til, at træne i shorts herhjemme. Jeg føler simpelthen, at mine lange ben bliver blottet. Men når temperaturen sniger sig op på 25 grader, er det ulideligt at have lange tights på. Så i år skal jeg virkelig være bedre til, at trække i et par shorts!

 photo femogtyvegrader_zps72xkb78e.jpg

Jeg er sikker på, at alle disse items vil se super godt ud med en lækker solbrun kulør. Jeg skal helt sikkert have noget af dette med på ferie :)

 photo femtengrader_zpswonp7d14.jpg

 

Herhjemme kan vi desværre ikke altid regne med de virkelig høje temperature. Derfor synes jeg, at disse items er helt perfekt til de køligere sommerdage.

 

Hvad kan i bedst lide, at træne i om sommeren? :D

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Color Run billetter