Hvilket kosttilskud bruger jeg?

Surf, dyk, sol og kærlighed

 photo IMG_3667_zpszs6a1nuf.jpg
Selvom været ikke ligefrem lugter af sommer, er der altså ikke lang tid til. Jeg glæder mig helt vildt til at have sommerferie i år. Jeg synes virkelig, at jeg har haft nogle hårde måneder. I år har jeg valgt, at holde “sen” sommerferie, da det er en smule billigere at rejse (Læs her hvordan, man får råd til flere rejser) Som I måske har læst, har vi haft lidt svært ved at bestemme os om sommerens destination, men vi er nu endelig kommet frem til en beslutning.

 photo IMG_3299 1_zpslhv5wu5x.jpg

Vi skal til Singapore, Bali, Gili og Lombok – Ikke dårligt vel???

Egentlig skal vi bruge det meste af ferien i vandet. Vi skal nemlig have en masse dyk og så skal vi prøve kræfter med surfbrættet. Det bliver en virkelig sjov og aktiv ferie. Hvis I har nogle gode tips til destinationerne, må i meget gerne skrive en kommentar :)

Hvad er Jeres planer for sommeren?

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-05 kl. 07.17.44_zpsllvzxwnt.jpg

4 kommentarer

 • Så fantastisk det skal bli – ser riktig deilig ut! God tirsdag til deg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Eeeeij hvir lyder det SKØNT! :)
  Planlægger I selv eller er det igennem et rejsebureau?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ej hvor lyder det bare skønt, Cecilie :D Jeg synes det er fedt at læse om alle dine rejseplaner – jeg er også selv helt tosset med at rejse og undværer gerne shopping, for det meste, for at kunne rejse.
  Har I selv planlagt denne rejse eller er det igennem et selskab?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  ej, hvor sjovt! jeg skal også til bali, lombok og gili sammen med min kæreste i sommer! glæder mig! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilket kosttilskud bruger jeg?