Happiness

Træning i kompressions tights

 photo IMG_4285_zpswy7w7fun.jpg

Jeg har gennem den sidste måneds tid testet tights fra 2XU. Efter at have testet SKINS, var jeg virkelig spændt på at teste 2XU. Jeg har altid tænkt at kompressions tights var alt for dyre og unødvendige. Men jeg blev klogere.

Jeg har testet to modeller på markedet, de almindelige og de nye midrise. Overordnet er jeg meget begejstret for begge modeller. Jeg har kæmpe fan af begge, dog er der et af dem, der har pladsen som mine ynglings træningstights. Det lækreste ved begge tights er. DE KAN FÅS I EKSTRA LÆNGDE !!! :D Det er et kæmpe plus til os med lange ben.

Compression: Mange af Jer har måske set denne model før? Det er deres standart model, som har det store x nedad benet. Designet er super lækkert og enkelt, og har en elastisk i taljen. som er meget almindelig i størrelsen – Husk dog at det er kompression, så de sidder tæt :) Kan købes her.

Skærmbillede 2015-04-12 kl. 11.01.59

Midrise: Jeg er fuldstændig forelsket i denne model. Den har en bred kant, som sidder godt til. Bye bye glutenmave og sidedeller ;) Modellen er en smule lille i størrelsen, så jeg anbefalder at man tager en størrelser større end man plejer. Kan købes her.
 photo IMG_3970_zps2ycya18n.jpg

Skærmbillede-2015-05-05-19.17.05

Mange af Jer synes måske, at det er mange penge for et par træningstights. Og jeg kan godt forstå Jeres tankegang. Men der er altså mange fordele ved at eje sådan et par. Ud over at de har hjulpet mig, t
il en optimal genoptræning – med mindre hævelse om anklen, kan jeg virkelig mærke en forskel når jeg løber og træner ben i dem.Hvis der er nogle af Jer, der går og overvejer at anskaffe sig et par, kan jeg kun sige én ting… DO IT. De er så lækre. De kan købes hos www.fitnesspigen.dk

 

Indlægget er sponsoreret – men 100 % mine egne holdninger 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Sofie

  Hvad kom du frem til ift Skins vs 2XU? Fandt du en favorit? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Jeg synes at 2xu har en meget bedre pasform. SKINS er også en anelse mere gennemsigtige! Men i hvilket par kompressionen er bedst skal jeg ikke udtale mig om. Det tror jeg er en smagssag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Cecilie :)
  Den øvelse du laver til ballerne, hvilken forskel gør det at du står på et stepbræt?
  Hilsen Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej Emilie
   Mit ene ben er 2 cm. længere end det andet, så jeg gør det egentlig for ikke at “støde” på med foden. haha :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happiness