Svampede bananmuffins med chokolade

Økologiske kyllingepølsehorn

 photo kyllingehorn_zpsquwbpgca.jpg
Disse lækre pølsehorn er perfekte til madpakken. De smager fantastisk og mætter godt. Selvom jeg normalt ikke er helt grøn, ligger jeg stadigvæk vægt på, at de råvare jeg bruger er ordentlige. Selve dejen tager kun 10 min at bikse sammen, dog skal man være opmærksom på, at dejen skal hæve min. 2 x 45 min. Hvis I får lyst til at bage disse lækre pølsehorn, skal I være mere end velkomne til at #cecilielange og @cecilie_lange på instagram. Det er kun sjovt når i deler opskrifterne :-)

Opskriften svare til ca. 18 pølsehorn

Det skal du bruge:

  • En halv pakke gær (ØKO)
  • 4 dl lunken vand
  • 1 æg (ØKO) + 1 æg til pensling
  • 6 dl grahamsmel (ØKO)
  • 4 dl fuldkornsrismel fra Urtekram (ØKO)
  • 2 spsk jomfru olivenolie fra Urtekram (ØKO)
  • 1 spsk salt

Sådan gør du:

  1. Hæl vandet i en skål og opløs gæren heri
  2. Tilsæt herefter olie, salt og 1 æg. Røres godt sammen
  3. Herefter tilsættes melet lidt ad gangen. Æltes herefter i ca. 5 min.
  4. Sæt dejen til hævnen et varmt sted i ca. 45 min.
  5. Del dejen i 3 lige store klumper, og form dem runde som en pizzabund -jeg brugte en kagerulle til at jævne bunden.
  6. Skær 6 trekanter ud af hver “pizzabund”, tag en kyllingepølse i, og rul herefter pølsehornene sammen.
  7. Pølsehornene lægges nu på en bageplade, og skal hæve i ca. 45 min.
  8. Pensle evt. pølsehornene med æg eller mælk
  9. Bag pølsehornene i 18-20 min. ved 200 grader

 

Nu vil jeg bruge min lørdag på træning, huslige pligter og venindehygge. Husk at I kan følge med på snapchat “Cillelange” :-)

 

 

cecilielange_signatur
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampede bananmuffins med chokolade