Det fortryder jeg.......

Ugen der gik!

IMG_6325

Endnu en uge hvor jeg ikke rigtig har fået blogget….. Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde haft bloggen dengang jeg var fuldtids studerende, så havde der været meget mere tid. Nå men sådan er det jo desværre ikke.

Selvom jeg lige nu har ferie fra HD, går min hverdag ikke stille for sig. Ud over mit fuldtidsarbejde, formår jeg altid at lave en masse sjove og skøre ting i hverdagen. Her er et udklip af hvad min uge har budt på – Jeg undskylder på forhånd den dårlige kvalitet på iphonebillederne ;-) Husk at I altid kan følge med på instragram (@Cecilie_lange) og snapchat (cillelange), hvor jeg dagligt opdatere.

Photoshoot: I mandags var jeg til et photoshoot hos dygtige Martin fra MLJ Foto. Han skød en masse flotte træningsbilleder af Jer. Jeg lover Jer at I kan se resultatet en af dagene.

IMG_6322

KAGE x 100: Jeg har fået så meget kage i denne uge… Faktisk var der kage på arbejdet både onsdag, torsdag og fredag. Vi snakker ikke kun én kage om dagen men FIRE.. Min mave er DONE ;-)

IMG_6338

BD middag: I onsdags var jeg til netværksmiddag sammen med en masse andre bloggere fra Bloggers Delight. Det var en virkelig hyggelig aften med lækker mad og godt selskab.

IMG_6491

IMG_6479

Morgenbadning: Min kollega og jeg fik den geniale idé, at vi skulle morgenbadning en dag inden arbejde. Det var en skøn (og lidt kold) tur i Københavns Havn

IMG_6505

Jabra event: I fredags var jeg til et event sammen med Amanda og Jonna. Jeg havde virkelig glæder mig til dette event, da jeg længe har været på udkig efter de helt rigtige høretelefoner. Jeg lover Jer, at der kommer et indlæg ligeså snart at jeg har testet dem :-)

IMG_6531

IMG_6530

Træning: Ugen har naturligvis også stået på en masse træning.

IMG_6534

IMG_6612

 

Jeg glæder mig til næste uge hvor sommeren forhåbentlig rammer Danmark!! :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det fortryder jeg.......