Sommerklar uge 1 - Træningsplan + madplan

30 % på alt Kari Traa

Godaften :)

Jeg håber I har kunne bruge min trænings- og madplan for den første uge. Hvis I har nogle spørgsmål, skal I være mere end velkommen til at skrive til mig :-)

Og nu til sagen….Jeg har længe været kæmpe fan af det norske mærke Kari Traa. Normalt er jeg mest til sort, men lige med træningstøj synes jeg det er fedt, at der kommer lidt farve på :) Derfor synes jeg lige, at jeg ville tippe mine søde læsere. Mon ikke der er plads til lidt nyt træningstøj i skabet? ;-) Min fysioterapeut ejer hjemmesiden www.bybutterfly.dk, som har et stort udvalg af Kari Traa. Lige nu kan I spare 30 % på ALT Kari Traa, ved at benytte koden “sommerfugl”. OBS: Indlægget er IKKE sponsoreret. IMG_6834

 

Grå tights her. Pink top her. Blå/grå tights her. Sommeruld her

Lilla Tights her. Lang pink trøje her. Sports bh her. Shorts her

 

Nu vil jeg fortsætte mit Gossip Girl marathon ;-) God aften.

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerklar uge 1 - Træningsplan + madplan