Dét skal du huske inden din næste rejse

Anbefaling til alle meat lovers

Skærmbillede 2015-07-08 kl. 21.58.29

Billedet taler for sig selv ;-)

København har fået et nyt steakhouse… Et rigtig lækkert steakhouse. Jeg har allerede besøgt stedet to gange, og jeg vender helt sikkert tilbage snart! Restauranten hedder KöD og har beliggenhed i Admiralgade i indre København.Jeg er en “kødpige”(hvis man kan sige det, haha) Jeg sætter pris på godt kød, og betaler gerne lidt ekstra for at få noget lækkert. Jeg har prøvet mange af Københavns steakhouse, så jeg var virkelig spændt på om KöD kunne leve op til de Københavnske standarter. Jeg undskylder på forhånd de mindre gode iphone billeder, men jeg kunne ikke få mig selv til, at få hive mit KÆMPE spejlrefleks op på en propfyldt restaurant. haha ;-) Måske jeg burde anskaffe mig et nyt og mindre kamera snart?

Første gang jeg besøgte restauranten var sammen med 60 andre bloggere fra Bloggers Delight. Det var en super hyggelig aften med lækker mad og god stemning. Efterfølgende var jeg så heldig, at blive inviteret til endnu en middag derinde. Jeg valgte at tage min kæreste med, da han også elsker kød – så jeg var virkelig spændt på, at høre hans mening. Vi blev mødt af venligt personale, som tog sig tid til at fortælle om maden og som flere gange i løbet af aften spurgte om alt var som det skulle være. Jeg har smagt lidt forskelligt fra deres menu, og jeg har fundet mine favoritter:

Til forret delte min kæreste og jeg en charcuterie, den bestod af en masse lækre delikatesser. Der var mere end nok til to personer – jeg vil mene at man sagtens kan være 3-4 om sådan en tallerken, hvis blot det er til forret.

IMG_6968

Til hovedret fik jeg en Ribeye fra USA og min kæreste fik en Ribeye Uruguay. Vi var begge enige I at USA vandt. Den havde en helt fantastisk smag, lækkert mørt kød og helt perfekt stegt. Hertil fik vi bearnaise, fritter, kartofler og bønner.

Til dessert fik jeg deres cheesecake og min kæreste fik deres creme brulée. Jeg er helt sikker på at de har Københavns bedste cheesecake, HOLD NU OP HVOR ER DEN GOD. Deres creme brulée får også en 10’er herfra, smagen og konsistensen var helt fantastisk. Til de nysgerrige kan hele menuen findes her.

IMG_6997

Skærmbillede 2015-07-09 kl. 06.56.17

og forresten…. Deres hjemmelaver Sangria er vanvittig god! :)

KöD kan helt sikkert hamle op med de helt store spillere i København, og jeg glæder mig til at besøge restauranten igen!

 

Indlægget er sponsoreret

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Maria

  Ser rigtig lækkert ud det hele! Kunne være man, som snart tilflytter til Kbh, skulle prøve det. Hvordan er priserne? Er det til at overkomme, eller meget dyrt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Jeg synes priserne er helt ok. Du kan se priserne på deres hjemmeside :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dét skal du huske inden din næste rejse