Instagram konkurrence

Cecilie Lange 2013 vs 2015

2013vs2015

Man bliver klogere med årene.. Er det ikke det man siger? Jeg er i hvert fald blevet klogere på mig selv og livet. De seneste år, har jeg gået utrolig meget op i træning, måske næsten for meget vil nogle mene.

Træningen har hjulpet mig videre efter mit piskesmæld, og det har hjulpet mig i en periode hvor jeg var tæt på at sygemelde mig med stress. Træning har haft en positiv effekt på mig, og jeg synes det er fantastisk at få koblet af i træningscentret, eller på løbeturen efter en lang dag på arbejdet. Dog er jeg begyndt, at tage lidt lettere på alt det med træning og sundhed.

2013:

 • Jeg stod gerne op kl. 04.45 for at nå morgentræning inden arbejde
 • Jeg gik derfor også tidligt i seng for, at nå at få mine 8 timer
 • Jeg var til tider rimelig kontrolleret hvad angik min kost
 • Jeg drak næsten ingen alkohol
 • Jeg skulle passe mine træninger – også selvom det gik ud over private aftaler

2015:

 • Jeg morgentræner MAX 2-4 gange om måneden.
 • Jeg er blevet bedre til, at være ”sent” oppe. Om jeg får syv eller otte timers søvn – same same
 • Jeg spiser mindre kontrolleret. Jeg værdsætter lækker mad, cafeturer og restaurant besøg
 • Jeg kan sagtens nyde vin i hverdagene og tage en bytur i weekenden med masser af alkohol
 • Mine privateaftaler er vigtigere end min træning – Selvfølgelig prøver jeg at få det hele til, at spille :-)

 

For mig er det tydeligt at jeg er blevet klogere på livet. Jeg er blevet bedre til, at vurdere hvad der er vigtigt for mig og mit liv. Jeg vil hellere spise brød og chokolade end at have en sixpack året rundt. Det gør MIG glad, at nyde god mad, byture med vennerne og en aften med sofaen med en kæmpe slikskål. Men det gør mig OGSÅ glad, at løbe en tur eller tage en hård træning. Derfor har jeg fundet en rigtig fin balance i min hverdag, hvor der er plads til det hele. Og helt ærligt, så er der jo ikke særlig meget forskel på billederne af mig ;-)

Mit råd til jer: Stil dig selv dette spørgsmål: Hvad gør DIG glad?

cecilielange_signatur

6 kommentarer

 • Trine

  Du har simpelthen sådan en flot krop!! Bruger meget din blog og insta til inspiration !!! Tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Mange tak, virkelig dejlig besked at få på en grå og kold mandag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg :) Det lyder som en meget sund udvikling :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Mange tak. Ja, heldigvis er det gået den rigtige vej :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cecilie! :-)
  Virkelig godt indlæg – jeg har det på præcis samme måde som dig. Dog træner jeg helst om morgenen, grundet mine arbejdstider – Kl. 07 eller 08, og IKKE Kl 05 haha ;-)

  Og så holder jeg stadig igen med alkoholen – men det er nu mere fordi jeg bliver bindegal af de våde varer (!)- og så må man jo holde igen, da jeg ligesom synes jeg er færdig med at lege teenager! Haha :-)

  Tak for en super inspirerende blog- du er for sej!!!

  De bedste hilsner
  Camilla Rosted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Dejligt inspirende indlæg. Det får lige en til at tingene en ekstra gang over hvad der er vigtig i livet, TAK – og du ser fantastisk ud, kan squ ikke se nogen forskel ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram konkurrence