Hvornår træner man sig selv ihjel?

Dét skal du huske inden din næste rejse

Skærmbillede 2015-07-06 kl. 21.09.58

Det er nok ikke gået mange næsers forbi at jeg elsker at rejse.. Faktisk er rejser det jeg prioriterer højst…. At rejse er at leve :-) Jeg er helt sikker på, at man med en masse oplevelser i bagagen bliver klogere på livet.

Dengang jeg flyttede hjemmefra, var min mor meget efter mig med hensyn til forsikringer. Jeg må indrømme at jeg som 19 årig, ikke helt forstod alvoren ved dette. Men eftersom hun pressede på sørgede jeg selvfølgelig for, at forsikre mig med både indboforsikring, rejseforsikring og ulykkeforsikring -… Faktisk får 8 % af de forsikrede en skade på deres rejser, og jeg har været én af dem.

Tilbage i 2010 var jeg en tur i Egypten med min kæreste. Vi havde godt hørt, at det var meget normalt at blive syg med mavsen dernede. Det skræmte os ikke spor, for vi plejede ikke at blive ramt. Lad mig sige det sådan, at jeg var rigtig glad for at jeg havde en rejseforsikring… Haha ;-) Jeg brugte 6 ud af 7 dage på vores hotelværelset, jeg var SÅ syg i maven. Heldigvis fik jeg besøg af en læge, som gav mig en mirakel sprøjte. Han gav mig en håndskrevet lægeerklæring, som jeg kunne sende til mit forsikringsselskab. Da jeg kom hjem sendte jeg erklæringen til forsikringsselskabet og 14 dage efter havde jeg fået hele rejsen refunderet.

Safeaway har stor passion for unge mennesker, der gerne vil ud og opleve verden. Deres priser er konkurrencedygtige uden, at gå på kompromis med dækningen. Som prikken over i’et har de en døgnbemandet alarmcentral, så man kan komme i kontakt med dem døgnet rundt. Dette kan være utrolig nyttigt, så ikke man skal tage hensyn til tidsforskellen. Frem til d. 26 juli kan i spare 10 % på Jeres rejseforsikring på www.safeaway.dk ved at købe den her.

Nogle af Jer skal måske holde sabbatår og vil gerne rejse ud i den store verden – Men lov mig at I husker forsikringen. Det er så vigtigt at være forberedt på det værste. Vidste i forresten at:

  • Hver FEMTE der rejser udenfor Europa ikke har en rejseforsikring!? Det er jo egentlig ret vanvittigt at tænkte på.
  • Prisen for et ambulancefly fra Bangkok til Danmark koster ca. 550.000 kr.
  • Prisen for intensivbehandling i USA er omkring 40-50.000 kr. PR. DAG!!

 

Til alle Jer, der skal ud i den store verden. Rigtig god tur – NYD DET :-) I kan læse flere gode rejseråd fra safeaway her.

Skærmbillede 2015-07-06 kl. 21.10.42

Indlægget er sponsoreret

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår træner man sig selv ihjel?