Rejsetips til Singapore søges

Få overblikket!

 photo overblik_zpsz10l3zrt.jpg

Godmorgen :-)

Så blev det tirsdag. Jeg synes lidt at dagene snegler sig afsted, jeg er så træt og energiforladt. Jeg har 19 arbejdsdage tilbage inden ferie (Ja, jeg tæller) Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har glædet mig så meget til ferie…. I NEED IT. Så lige nu knokler jeg for, at gøre det godt på arbejdet, passe min kæreste, familie, venner og træning. Jeg må nok indrømme, at jeg slagger lidt på træningen i øjeblikket. Det er som om, at mit enorme energiniveau er forsvundet. Det bliver skønt, at få laddet batterierne op, så jeg kan komme tilbage med masser af overskud.

Har I egentlig lagt mærke til, at der er blevet lavet om i oversigten over mine opskrifter? Det er blevet meget mere overskueligt. I trykker bare på opskrifter i menulinjen – wupti så får I et nemt og overskueligt opskrift index :-)

Få inspiration til din morgenmad her.

Skærmbillede 2015-07-13 kl. 21.56.53

Få inspiration til frokosten her.Skærmbillede 2015-07-13 kl. 21.58.18

Hvad står menuen på i aften? Find inspiration her.

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 07.07.06

Lyst til noget sødt? Se alle opskrifter her.

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 07.08.38

 

cecilielange_signatur

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsetips til Singapore søges