Nedtælling til.....

Hård, simpel bentræning

IMG_7070

Godaften :)

Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Jeg har brugt weekenden på at lade batterierne op til en ny uge. Jeg har været i sommerhus, trænet, fået ordnet en masse praktiske ting og slappet af. Eftersom jeg ikke rigtig har haft nogle struktur på min træning de seneste par uger, havde jeg brug for en simpel men hård træning i dag. Jeg har lidt et love’n hate forhold til bentræning. Det er så skide hårdt, men jeg ved at min numse takker mig ;-) Jeg elsker at ekspermentere med nye øvelser, men nogle gange er det rart at kører de hel simple basicøvelser. It works, trust me.  Jeg kørte følgende:

  • 3×12 Squats
  • 3×12 Dødløft
  • 3×12 Hip extensions cable
  • 3×12 Hiptrusthers (med vægt)
  • 3×12 Walking lunges
  • 3×12 Rear leg raises

Fra i morgen af får jeg igen mere struktur på min træning og mad. Jeg glæder mig virkelig til, at komme igang med en ny uge. Kig ind forbi bloggen i morgen – Der kommer ny træningsplan OG madplan. Rigtig god søndag :-)

IMG_7074

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedtælling til.....