30 % på alt Kari Traa

Instagram konkurrence

Skærmbillede 2015-07-26 kl. 17.21.59

 

Godeftermiddag.

Jeg håber I har nydt weekenden, trods det ikke særlig gode vejr i Danmark. Jeg har brugt weekenden på træning, hygge og praktisk ting. Faktisk har jeg rendt rundt i skiundertøj og skisokker – Det er vel Juli måned? ;-) Jeg synes ikke, at I skulle snydes for at få fingrene i et sæt magen til mit på billedet ovenfor. Derfor har jeg i samarbejde med www.bybutterfly.dk lavet en instagram konkurrence, hvor én heldig vinder kan finde et Kari Seamless Sæt til en værdi af 799 kr. Konkurrencen slutter allerede i morgen kl. 12.00. Skynd Jer ind og deltag på min instagram @cecilie_lange.

Nu vil jeg forberede næste uges trænings- og madplan, som vil komme på bloggen i morgen. I kan se denne uges trænings og madplan her.

God aftan :-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 % på alt Kari Traa