Trådløst headset til træning

Nedtælling til…..

 photo IMG_3856_zpsqnivjjox.jpg

I dag er en god dag! Der er nemlig kun tre uger til jeg har ferie!! WUHHUU :-) Jeg glæder mig så meget, at jeg allerede nu er ved at shoppe de sidste ting til ferien. Jeg ved endnu ikke hvor meget træning jeg får presset ind. Jeg skal nemlig primært bruge mine dage på dykning og måske jeg også skal prøve kræfter med surfbrættet! Det er sådan at de kloge anbefaler at man ikke udøver hård fysisk anstrengelse efter et dyk, da der er risiko for trykfaldssyge. Jeg mener i hvert fald, at det var noget i den stil jeg lærte på mit advanced kursus. Never mind… Hvad synes I om de ting jeg har lagt i kurven hos Nelly? Bemærk selfiestangen ;-) – MAN KAN IKKE TAGE TIL ASIEN UDEN EN SELFIESTANG, OG SÅDAN ER DET BARE!

 photo Baliaway_zpsupvdnev2.jpg

 

Indeholder aff. links:

Selfiestang her.  Solbriller her.  Sololie her.  Bikini her.  Tunika her.  Badedragt her

 

Nu vil jeg smutte på arbejde. Rigtig god weekend :-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trådløst headset til træning