Vanilla Chia Pudding

Rejsetips til Singapore søges

Nu er der kun 4 uger til, at jeg drager mød østen endnu en gang. Hold nu op hvor jeg glæder mig! Jeg har virkelig haft et travlt forår med alt for mange bolde i luften. Feriens første stop er Singapore. Jeg har aldrig været der før, men glæder mig utrolig meget til at opleve byen. Jeg har to dage når vi lander og to dage inden turen går hjem til København igen. På hjemturen har jeg ofret lidt ekstra på hotellet. Jeg skal nemlig bo på Marina Bay Sands. Jeg er sikker på at jeg kan få taget et par instagramværdige billeder på toppen ;-) haha. Ud over et lækkert hotel er jeg helt på bar bund! Jeg vil gerne kombinere kultur, shopping og lækker mad. Hvis nogle af Jer, ligger inde med gode tips må I meget gerne dele dem med mig. TAK :-)

Skærmbillede 2015-07-12 kl. 17.15.38

BilledeT er lån fra google.
cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Åh, de tips vil jeg også gerne have ;) Jeg har kigget med hos både Rockpaperdresses og Acie som sidste år (måske?) var i Singapore, og der tror jeg lige jeg kigger igen når tiden er. Emily Salomon har vidst også været forbi, og Rikke May fra bloggen The Insider flytter til Singapore med mand og barn sidst på måneden. Nogle gange føler jeg faktisk at jeg er den eneste person på jorden der ikke har besøgt byen… Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Vinther

  Jeg har igennem 2 år været bosat i Singapore (2009-2011).
  Hvis du er der en søndag kan det anbefales at tage til champagnebrunch. Af aften restauranter kan Oso (italiensk), Senso (Italiensk. Her vil det være en ide at booke bord i deres gårdhave), samt Buko Nero (her skal du booke i forholdsvis god tid, og et godt råd er af foreslår de laver en menu til jer. Lille intimt sted med omkring 20-30 pladser. Ellers skal du helt sikker tage på Raffles hotel og få en vaske ægte Singapore Sling. Af lokale restauranter kan du vælge nogle i områderne omkring Lau Pa Sat (Stingray og baby kailan kan anbefales) eller Newton circus. Singapore byder derudover på en fantastisk zoo, hvor det både er muligt at komme i dag samt aftentimerne. Ellers kan man tage en havnerundfart fra Clark Quay. Den helt store shoppegade er Ochard Road hvor der både er kæmpe malls og almindelig butikker..
  Glæd dig det er et fantastisk sted..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanilla Chia Pudding