Cecilie Lange 2013 vs 2015

Sommerklar uge 2 – Træningsplan + madplan

Skærmbillede 2015-07-26 kl. 19.35.14

Træningsplan og madplan for uge 1, kan læses her

Så er der taget hul på en ny uge :-) Jeg synes virkelig, at sidste uge fløj afsted. Jeg var virkelig god, til at passe min træning og holde kosten ugens fire første dage. Så blev det fredag….. Jeg spise SÅ meget klamt (3 stykker jordbærkage og 1 kanelsnegel). Man skulle tro, at jeg havde fået nok om fredagen, men da min veninde dukkede op lørdagaften besluttede vi os for, at lave en kæmpe portion pandekager, helt almindelige, usunde pandekager fyldt med mel og sukker. Jeg tror vi spiste en 8-10 pandekager hver og tømte et helt glas nutella.. Sorry, not sorry ;-) Som I kan læse i mit indlæg fra i går, går jeg ikke så meget op i alt det sundhedsfis mere, jeg lever efter hvad der gør MIG glad. Og ja, det gjorde mig lykkelig, at sidde fylde mig med pandekager sammen med min gode veninde og min kæreste.

Nu er det en ny uge, og jeg prøver stadigvæk, at holde mig fra chokoladen og kagen i hverdagen. Derfor får i lidt inspiration til en trænings- og madplan. Husk at jeg ikke er uddannet personlig træner eller diætist. Jeg kan derfor ikke hjælpe Jer, med at lave træningsprogrammer og kostplaner. Denne er tilpasset min krop og mine behov :-) Opskrifterne kan findes her.

Skærmbillede 2015-07-26 kl. 19.11.56

Skærmbillede 2015-07-26 kl. 19.19.43

 

Husk at I kan følge med på min insatgram @cecilie_lange og snapchat: cillelange

God mandag!

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cecilie Lange 2013 vs 2015