Anbefaling til alle meat lovers

Tanker om bloggen…

Som den opmærksomme læser nok har lagt mærke til, går der længe mellem mine indlæg. Sandheden er at jeg de seneste måneder simpelthen ikke har haft overskuddet. Jeg har passet mit arbejde og mit HD-studie, jeg har knap nok haft tid til min kæreste, familie og veninder.

I starten af juni havde jeg min sidste eksamen, hvilket jo betyder at jeg har en del mere fritid indtil studiet starter igen slut august. Men jeg har virkelig ikke haft lysten til at blogge, jeg er træt, udkørt og trænger til ferie (desværre har jeg først sommerferie om 1 månede) Jeg har virkelig mange gode indlæg i ærmet, men overskuddet til at få skrevet det hele ned er der bare ikke lige nu.

Om jeg stopper med at blogge? Tanken er strejfet mig et par gange. Men når tiden er der, kan jeg virkelig godt lide at blogge. Derfor har jeg tænkt mig at fortsætte bloggen. Jeg må også bare indse, at jeg ikke har tid til at blogge hver dag – og det er helt ok.

Forhåbentlig får jeg lavet et en masse indlæg i løbet af i morgen. Stay turned :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling til alle meat lovers