Få overblikket!

Trådløst headset til træning

IMG_6614

Jeg har længe været på udkig, efter et trådløst headset til træning. Jeg var ved, at blive idiot over den lange hvide iphone ledning. Kender I ikke det når man står på løbebåndet, og man på en eller anden måde for hvilket sig ind i ledningen, og 2 sek efter bliver telefonen kastet af løbebåndet? Tro mig, det er sket (lidt for) ofte.

For et par uger siden var jeg til et event med Jabra, hvor de lancerede deres nye Jabra Sport Coach headset. Inden eventet havde jeg downloadet app’en og læst lidt omkring headsetet. Jeg var virkelig spændt på, at prøve det. Vi blev introduceret for produktet, og vi fik mulighed for at teste det på egen hånd. Jeg har nu testet det i et par uger, og prøvet de forskellige funktioner og programmer til app’en. JEG ER VILD MED DET! Det er alle pengene værd. Jeg vil forsøge at give Jer et indblik I hvilke funktioner det har, og hvad der gør det bedre end andre trådløse headset

Hvad er Jabra Sport Coach?

Jabra Sport Coach er navnet på headsettet. Udover at kunne fungere som et helt almindeligt headset, kan det også agere din personlige træner via en app. Jabra Sport Coach har også en storebror, nemlig Jabra Sport Pulse – Dette er perfekt til dig, der gerne vil holde styr på din puls under træningen. Pulsmåleren sidder i headsettet, så du slipper for irriterende pulsbælter. Smart ikke?

Hvad kan app’en som andre app’s ikke kan?

Headsettet snakker sammen med app’en “Jabra Sport”. Du kan vælge forskellige aktiviteter såsom crosstraining, løb og cykling. Jeg er blevet ekstrem glad for, at bruge den til blandt andet til HIIT træning. Jeg glæder mig virkelig til, at kunne bruge det på min ferie.

Skærmbillede 2015-07-15 kl. 20.37.58

Hvordan kan der være “Personlig træner” indbygget?

Som nævnt ovenfor snakker headsettet og app’en sammen. Under HIIT træningen, “taler” appen til dig. Den fortæller dig hvilke øvelse du skal I gang og hvor lang tid, der er tilbage. Den er helt perfekt til de dage hvor man ikke lige orker så meget. Så er det bare på med headsettet, tænde for app’en , og så er der altså ingen kære mor ;-)

Hvordan fungerer det med spotify, itunes osv.?

Man kan selvfølgelig også høre musik uden at bruge app’en. Men det smarte er, at man sagtens kan hører musik på sin spotify OG brugte app’en samtidig. Det vil sige, at når du kører dine sæt spiller musikken for fuld hammer, og når der er pause dæmpes musikken.

Hvad koster det, og hvor kan det købes?

Jeg ved faktisk ikke, om det kan fås i fysiske butikker endnu. Jabra Sport Pulse (med indbygget pulsmåler) kan købes for 1599 kr. her. Jabra Sport Coach kan købes for 1199 kr. her.

Skærmbillede 2015-07-15 kl. 20.37.05

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få overblikket!