Laktose intolerant?

Bye Bye Copenhagen

Rejse

Billeder lånt fra google

Så kom dagen endelig! Jeg smutter 18 dage til Singapore og Indonesien. Det er første gang siden januar 2013, at jeg har tre ugers sammenhængende ferie, så jeg glæder mig virkelig til at få koblet af. Jeg skal bruge de første dage i Singapore, hvorefter vi flyvere videre til Bali og sejler til Gili øerne. Jeg glæder mig virkelig til, at opleve denne del af Asien. Det bliver en ferie fyldt med kulturelle oplevelser og en masse fysiske aktiviteter (dykning og surfing) Jeg tror desværre ikke, at vi får mange dage til at dase på stranden, men det er også helt ok – Jeg er sikker på, at vi får en oplevelse for livet.

Jeg har ingen idé om, hvordan internetforbindelsen er derude, men jeg satser stærkt på at kunne blogge lidt :-) Jeg kommer helt sikkert til at poste en masse billeder på instagram og snapchat. Så hvis I har lyst til, at følge med, så følg mig på instagram @cecilie_lange og på snapchat “cillelange”

GOD SOMMER :-)

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Rikke

  Jeg har været på Bali/lombok/gilli i 6 uger nu, og der kan godt glæde dig! Bare er lille tip – pas på i lufthaven du bliver bombet med tilbud om Taxa og transport men ofres er det billigst at gå ud og tage en af dem med meter, dem der hedder bluebird :-) glæd dig, har selv dykket hernede og det er helt fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hej Cecilie
  Hvilken proteinpulver bruger du/ kan du anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laktose intolerant?