Min sommer helt privat

En weekend fyldt med alkohol, træning og kærlighed

Skærmbillede 2015-08-02 kl. 14.12.00

Sorry for de mega dårlige iphonebilleder ;-)

Jeg har haft den dejligste weekend længe. Den har indeholdt alt fra afslapning til en crazy bytur. Weekenden startede tidligt fredag, hvor jeg allerede smuttede kl. 14.30 fra arbejde for, at mødes med min veninde Mai, som pt bor i Finland (snart Dubai). Normalt plejer vi altid “bare” at træne og lave lækker mad, men denne gang skulle der ske noget nyt. Vi besluttede os altså for, at vi skulle i byen og fejre, at hun var kommet ind på sit studie. Derfor mødtes vi inde i byen for, at shoppe lidt nyt tøj til nattens udskejelser.

Efter en tur i Zara kørte vi ned og trænede ben og handlede til noget mad. Aftenen stod ellers bare på sprut og dans i lange baner – Vi lukkede og slukkede Hive og var først hjemme omkring kl. 05.30-6.00. Utrolig nok var jeg helt frisk kl. 10.00 næste dag og havde absolut ingen tømmermænd (I don’t get it). Planen var egentlig at jeg skulle have været ude igen lørdag, men skæbnen ville noget andet. I stedet tog jeg hjem til nogle veninder og hyggede med lækker mad og film.

Skærmbillede 2015-08-02 kl. 14.11.39

Skærmbillede 2015-08-02 kl. 14.13.57

Indtil videre er søndagen blevet brugt på en masse praktisk såsom tøjvask og oprydning. Eftermiddagen og aften skal bruges på en lille løbetur og en aften på sofaen med min kæreste.

Jeg glæder mig virkelig til, at sparke ugen igang med en times reformertræning i morgen tidlig kl. 06.30! :-) Nu skal jeg bare knokle de sidste fem arbejdsdage inden min ferie – LETS GO.

God søndag.

Skærmbillede 2015-08-02 kl. 14.14.27

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sommer helt privat