Next stop - Bali

I dag er det 1 år siden…..

Hold nu………. I dag er lige præcis 1 år siden, at jeg startede min blog op. Jeg er så taknemmelig for, alle de søde mennesker jeg har mødt gennem bloggen og alle de gode oplevelser jeg har haft. Jeg vil gerne benytte lejligheden til, at takke Bloggers Delight for at give mig muligheden – TAK – Derudover vil jeg takke JER, TAK fordi i læser med, TAK fordi i kommentere, sender mails og trofast følger med. I gør det blogging meget sjovere. TAK – I ER SKØNNE!

Jeg har i bloggens korte levetid delt en masse om mig selv og min træning. I har været rigtig nysgerrige omkring min kost og træning. Her er nogle bloggens populæreste indlæg

Sådan får du en lavere fedtprocent.

Detter er uden tvivl bloggens mest populære indlæg. Indlægget består af simple tips til hvordan du får en lavere fedtprocent.

Det gør 6 uger på sofaen ved din krop

Rigtig mange af mine læsere synes, at mit genoptræningsforløb var spændende at følge. Efter en operation var jeg sengeliggende i længere tid. Derfor lavede jeg et lille eksperiment om hvordan kroppen reagere, når du ikke er fysisk aktiv. Er resultatet overraskende?

Få råd til flere rejser

Selv på SU havde jeg råd til mange flere rejser årligt. Læs mine gode råd i indlægget ovenfor.

Glutenfri Gulerodsboller

En af mine (og Jeres) ynglingsopskrifter!

Vil du også have en fyldigere bagdel?

Hvem vil ikke gerne have en fyldig numse???? ;-)

Mit træningsprogram

Jeg har eferhånden delt mange af mine træningsprogrammer, dette er dog bloggens mest læste.

 

Jeg håber, at jeg fortsat kan være med at inspirere og motivere Jer til en sundere livsstil. Hvis I har spørgsmål eller andet, skal I altid være velkommen til at sende mig en mail eller smide en kommentar.

God dag :*

 

 

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next stop - Bali