Hello from Paradise

I’m back!

 photo IMG_4808_zpsssniu7hn.jpg

Så er jeg komme hjem til lille Danmark igen efter en fantastisk ferie. Planen var egentlig at jeg ville have blogget en del fra Indonesien, men jeg havde aldrig drømt om at internettet kunne være så langsomt. Jeg kunne dårligt uploade et billede på instagram – det tog i hvert fald 15-20 min. Hver gang!

Det er altid en mærkelig følelse, at være tilbage i Danmark – Alt er som det plejer at være, og man skal lige falde ind i rytmen igen. Jeg er virkelig glad for, at jeg har tre dage inden jeg starter på arbejdet mandag morgen.

Som nogle af Jer nok har læst på instagram, er det ikke blevet til meget træning på ferien. Normalt plejer jeg altid at træne på mine ferier, men det har bare ikke rigtig passet ind her. Jeg har boet på intet mindre end 6 hoteller, der er blevet brugt rigitg meget energi på at rejse rundt, og jeg har egentlig bare boet i min rygsæk – Derudover har jeg haft 11 dyk, som også har taget på kræfterne.

Jeg har fået rigtig meget usund mad og drikke (burger, pizza og sukkerholdige drikke) Derudover har jeg også fået hvide ris og brød hver dag – og ved I hvad? Det har føltes SÅ godt – Jeg har ikke haft dårlig samvittighed én eneste gang.. Men hold nu op hvor jeg glæder mig til at spise min havregryn i morgen tidlig.

Jeg har faktisk lavet et lille eksperiment. Jeg har målt min fedtprocent og muskelmasse dagen inden jeg tog på ferie. Mandag morgen laver jeg målingerne igen. Så kan jeg se hvordan min krop har reageret på den lidt usunde ferie. Jeg holder Jer opdateret.

Jeg er i fuld gang med, at lave en rejseguide, men det tager liiiidt længere tid end forventet – Så bare rolig – DEN ER PÅ VEJ :-) Nu vil jeg smutter i seng . Jeg er virkelig træt efter en lang rejse.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello from Paradise