Bye Bye Copenhagen

Next stop – Bali

IMG_4584

Ferien er i gang.. Vi har brugt det sidste halvandet døgn i Singapore, og sidder nu i lufthavnen og venter på flyet mod Bali, som er forsinket …. Skønt ;-)

“Dagene” i Singapore har budt på en masse sightseeing. Jeg har fået så mange vabler, at jeg slet ikke kan have sko på – Det kan virkelig ikke anbefales at gå 15 km i Birkenstock sandaler, men det burde jeg havde sagt mig selv ;-) Vi vender tilbage til Singapore om et par uger, så der bliver der forhåbentlig tid til en Singapore Sling på Raffels og lidt shopping! Jeg er helt vild med byen, der er lidt New York over den, bare med en masse asiatere – Jeg laver en Singapore guide når jeg engang er hjemme igen, så kan jeg også fortælle Jer hvordan vi fik flybilletterne til 3500 kr. T/R !

Nu glæder jeg mig virkelig til sol og strand og nye oplevelser. Forhåbentlig kan jeg allerede prøve kræfter med surfing i eftermiddag.

Husk at i både kan følge med på instagram @cecilie_lange og snapchat “cillelange”

God dag :-)

IMG_4519

 

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Mie

  Ej, hvor er jeg jaloux! Jeg er lige begyndt, at spare sammen til en rejse til Bali og selvom der er lange udsigter, så glæder jeg mig allerede :) jeg glæder mig til at læse mere om turen.
  God rejse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Du skal glæde dig – Det er en kæmpe oplevelse :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at se billeder fra både Bali og flere fra Singapore! Begge steder kommer vi forhåbentlig også forbi i år – det ville være skøøønt :D God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   De kommer snart – Glæd Jer, til det bliver Jeres tur :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bye Bye Copenhagen