Hvorfor blogger du ikke om træning mere?

Efterårets lækreste løbetøj

 photo efteraringr2_zpsdxvxm8zn.jpg

Det var den sommer… Jeg synes virkelig at sommeren er gået ekstra hurtigt i år, og jeg er overhovedet ikke klar til de lange kolde, mørke vintermåneder, der venter os. Jeg er en rigtig sommerpige, der slet ikke kan få nok af sol og varme… og dog.. Jeg elsker virkelig overgangen fra sommer til efterår. Det er så smukt med alle de farver.

Selvom jeg er en rigtig frossen pind, og helst kun løber udendørs når det er +20 grader har jeg et mål dette efterår.. Jeg skal simpelthen udnytte de flotte efterårsdage med en løbetur. Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning ;-) Derfor skal jeg ud og investere i noget lækkert løbetøj til de kølige efterårsdage. Jeg skal i hvert fald have fat i en vind- og vandtæt jakke, som kan pakke mig ind i, en halsedisse og et par løbe handsker. Jeg er så heldig, at være ambassadør for www.bybutterfly.dk. Dvs. at jeg hver sæson får lov til at teste nogle af de nye styles. Så er der vidst heller ingen undskyldninger for, at tage en løbetør.

Til hverdag er jeg rigtig glad for sort, det er så fint og klassisk. Men når jeg træner må der gerne være lidt knald på farverne. Jeg har fundet en masse lækkert fra mit favoritbrand Kari Traa – Hvad synes I? OBS. Der er mange flere farver og modeller her.

Løbejakker

 photo Loslashbejakke_zpsa3g5mage.jpg

1. Her  2.Her  3.Her 

 

Tights

 photo Tights_zpsvvoue7ti.jpg
1. Her  2.Her   3.Her

 

Pullovers

 photo Overtoslashj_zps55tw0hxa.jpg

1. Her  2.Her  3.Her

 

Accessories

 photo Acc_zpshscwx5pr.jpg

1. Her  2.Her  3.Her

Til alle Jer, der spørger til størrelserne på Kari Traa, så er det meget almindeligt i størrelsen. Jeg bruger strørrelse small i det hele. 

Indlægget er ikke sponsoret

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor blogger du ikke om træning mere?