Jeg er blevet gammel...

Får du også ondt i maven af mælkeprodukter?

 

IMG_4388Nogle af Jer, kan måske huske at jeg for lidt siden skrev et indlæg, der omhandlede at jeg muligvis var laktose intolerant? – Det kan læses her hvis nogle skulle være interesseret. I hvert fald, så ville jeg lige give Jer en update på “problemet”. Jeg faktisk slet ikke spist skyr  siden, hvis nogle havde spurgte mig for et år siden kunne jeg ikke undværer min daglige skyr. Heldigvis har jeg fundet et super godt alternativ, nemlig Arla’s laktosefri produkter. Jeg er blevet super glad for deres naturel yoghurt (og ja, det kan da godt være, at der er flere proteiner i skyr, men så må jeg få mine proteiner fra andre kilder) I hvert fald, så har yoghurten en helt fantastisk smag og konsistens, og så koster den KUN 12 kr. pr. liter i Rema 1000. Jeg er stadigvæk ikke 100 % sikker på om jeg er laktose intolerant ide jeg ikke er blevet testet, men jeg kan mærke at min mave har det meget bedre når ikke jeg får store mængder laktose. Faktisk har det også hjulpet på min oppustethed! I videon nedenfor kan I se forskellen på Arla’s almindelige mælkeprodukter og Arla’s laktosefri produkter. Derudover kan også se hele det laktosefri sortiment. Hvis I har problemer med at se videoen, kan den ses her.

Indlægget er sponsoreret af Arla 

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Samantha

    Prøv istedet soya produkter, som er meget sundre for kroppen :-) Det smager også langt bedre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet gammel...