Sådan holder sommerkuløren længe endnu

Hvorfor blogger du ikke om træning mere?

IMG_4035

Godaften :-)

Jeg fik en mail fra en sød læser, der spurgte hvorfor jeg ikke laver så mange træningsrelaterede indlæg mere. Det er der en årsag til, og den får i her…

Som den opmærksomme læser bemærkede, har antallet af træningsrelaterede indlæg været dalende de sidste to måneder. På instagram har træningsrelaterede billeder heller ikke fyldt så meget, som det plejer. Jeg har haft nogle virkelig dejlige måneder med fuld knald på. Jeg været på ferie i næsten tre uger, her har jeg ikke haft muligheden for at blogge, da internettet var så ringe. Derudover har jeg ikke haft så meget træningsrelateret på hjertet. Træningen har ikke været en ligeså stor del af min hverdag, som den plejer. Og jo, jeg har da trænet… Bare ikke 6 gange om ugen. Derudover har jeg ikke haft behov for at dokumentere min træning, jeg har bare nydt sommeren med min kæreste, familie og venner.

Jeg kan godt mærke, at min form ikke er så god som den plejer, og det har jeg det helt fint med. Jeg har rykket mig psykisk, og jeg er endelig kommet dertil hvor jeg har det rigtig godt med min krop, selvom jeg ikke har sixpack året rundt. Men nu skal jeg altså igang med træningen og sundere kost, efter en meget usund periode fyldt med alkohol og nutellamadder ;-) Jeg satser på at jeg i denne uge selv kommer igang med træningsrutinen, så jeg kan få inspiration til nye indlæg.

Jeg håber stadigvæk, at jeg kan være med til at inspirere og motivere Jer!

 

IMG_4911

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan holder sommerkuløren længe endnu