En sundere hverdag - Så nemt er det

Jeg er blevet gammel…

Skærmbillede 2015-09-20 kl. 19.20.39

Puha… Sikke en uge. Det har været en virkelig hektisk uge, hvor jeg på ingen måde har nået at koble af. Der har været knald på mandag-lørdag, så jeg er virkelig en træt gammel kone nu ;-) I går fyldte jeg 26 år, og det slog mig at jeg nu er tættere på de 30 end på de 20. haha. Jeg følte mig først rigtig gammel, da jeg i nat snakkede med en pige, som fortalte om hendes fultids-modelliv efter gymnasiet (som hun lige havde afsluttet), og jeg i en eller anden sammenhæng fik sagt at jeg afsluttede handelsskolen i 2009, så udbrød hun “Øhh undskyld hvor gammel er du da!?” – Heldigvis sagde hun, at jeg overhovedet ikke lignede en på 26 ;-)

Nå, men jeg havde i en rigtig dejlig dag og nat med familien og veninderne. Dagen startede ud med en morgentræning, hvorefter jeg fik familien på besøg til varme boller. Om aften fik jeg veninderne på besøg, og så var det ellers girls night out. Jeg havde en fantastisk dag med de lækreste gaver – blandt andet et par Toga Pulla støvler og en rejse til London.

Min krop er fuldstændig færdig efter alt den alkohol. Nu skal der gå længe før jeg skal ud igen, min krop har brug for at blive renset ud. Jeg er så motiveret for, at give den gas i den kommende uge.

 

Skærmbillede 2015-09-20 kl. 19.17.11

 

Aff. links: Turtle neck her. Nederdel her. 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sundere hverdag - Så nemt er det