Får du også ondt i maven af mælkeprodukter?

Når kroppen siger STOP

Jeg tvivler stærkt på, at jeg er den eneste, som har en travl hverdag. Det er ikke kun dem med fuldtidsarbejde og børn, der virker til at have travlt – Det er også de studerende. Men hvis vi allesammen går rundt og har så travlt, hvorfor siger vi ikke bare stop? Personligt er jeg rigtig dårlig til, at sige fra – Jeg vil gerne nå det hele.Jeg mindes ikke at have haft særlig travlt dengang jeg gik i gymnasiet, og det hænger helt sikkert sammen med den udvikling vores samfund er i. Vi skal være på konstant. De unge gymnasieelever kæmper for de gode karakterer og en plads på drømmestudiet, os med fuldtidsarbejde knokler hver dag for at gøre det godt (mange arbejder endda hjemmefra om aftenen og i weekenderne) Og dem med børn, gør alt for også at være verdens bedste forældre. Vi lever i en verden hvor vi skal imponere andre. Derudover vil vi også gerne være sociale. Jeg ville ønske at jeg havde tid til, at se alle mine tætte veninder HVER uge. Men med fuldtidsarbejde, deltidsjobbet, blog,  kæreste og familie bliver hverdagen lidt presset. Det er lige præcis derfor jeg ELSKER at træne. Træning er mit frirum, det er her jeg får koblet af mentalt. Derfor prioritere jeg at træne ca. 3-5 gange om ugen, alt efter ugens program.

Men nu til sagen… For ca. tre år siden startede jeg på mit første fuldtidsjob. Jeg var ung og uerfaring. Som person vil jeg gerne fremstå som fleksibel, hårdt arbejdende og engageret i mit arbejdet. Jeg ville gerne vise, at jeg virkelig fortjente mit værd i branchen, og at en erfaring var mindst ligeså god i stillingen som en erfaren rotte. Heldigvis er jeg meget lærenem, hvilket vil sige at systemer og processer hurtigt blev en naturlig del af arbejdet. Jeg synes det var super fedt, at komme væk fra skolebænken, komme ud i den virkelige verden og lærer noget – Ikke fordi jeg ikke har lært noget, af at gå i skole, men personligt føler jeg at man lærer mere af at være ude i marken. Jeg knoklede på arbejdet og sagde ja til alle ekstra opgaver. Jeg husker tydeligt én periode hvor jeg var så presset, at jeg havde hjertebanken når jeg lå i sengen og skulle sove. Jeg kunne ligge i flere timer uden at falde i søvn (Jeg har normalt et MEGET godt sovehjerte, og falder altid i søvn indenfor 5-10 min) Derudover var jeg utrolig følsom, jeg kunne bryde sammen over ingenting, og så var jeg utrolig glemsom. Jeg glemte alt fra aftaler til hvad jeg havde fået til aftensmad dagen før. Her kan man vidst roligt sige, at jeg ikke havde godt.

Sagen er den, at jeg er ved at være der igen… De sidste mange mange uger har været så hektiske på arbejdet, at jeg ikke kan følge med mere. Dette er også grunden til min stilhed på de sociale medier. Kort sagt har jeg fået nye og flere arbejdsopgaver oveni mine nuværende – Som bonus står alt på Spansk (og jeg kan ikke Spansk). Desværre er der ingen i virksomheden, som rigtig ved hvordan de løses – Så jeg har ingen, at spørge til råds. Og jeg har ikke rigtig mulighed for, at sige nej til dem. Jeg ved at jeg har et godt hovedet, så jeg skal nok finde ud af det en dag. Igen er jeg begyndt, at have søvnløse nætter… Jeg kan ikke finde ro.. Jeg har det ren udsagt ikke pisse fedt i øjeblikket. Min krop har siger stop, men jeg kæmper videre.  Og nej jeg har ikke stress – Jeg hader virkelig når folk diagnosticere sig selv…. Angst og stress er ord, der I dag flyder rundt på de sociale medier. Og jo selvfølgelig kan man være oprigtig syg, jeg synes bare, at nogle er ret hurtig til at drage en konklusion på hvad de fejler (uden at have været til lægen) Jeg er presset IKKE stresset. Jeg er godt klar over, at jeg skal passe på mig selv. Og tro mig, det gør jeg. Men lige nu er der ikke rigtig anden udvej end, at forblive positiv og tage en dag ad gangen.

Nu vil jeg forsøge, at nyde min søndag og tænke på alt andet end skole og studie (selvom jeg allerede nu, har lyst til græde over alt det arbejde der venter mig i morgen) Heldigvis skal jeg til en times reformertræning og have kæreste-dag :-)

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 08.57.40

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får du også ondt i maven af mælkeprodukter?