Nyheder fra Kari Traa

Rejseguide til Singapore

Godmorgen

Jeg er ked af, at jeg først har fået lavet guiden nu, men tiden er simpelthen løbet fra mig. Dårlige undskyldninger er der nok af, så her er den!

Hvordan kommer man hertil?

Hvis man bor i København, er der rig mulighed for at komme forholdvis hurtigt til Singapore. Det er muligt, at flyve direkte fra København til Singapore med Singapore Airlines. De billetter vi kiggede på kostede omkring 7500 kr. T/R. Emirates og Qatar flyver også til Singapore, dog med et stop i henholdsvis Dubai eller Doha. Vi var så heldige at Qatar havde et kampagnetilbud, så vi fik billetterne til 3500 kr. T/R – Det var naturligvis med udemærkede flytider. Hold øje med Qatar og Emirates for evt. kampagnetilbud :-)

Hvor skal man bo?

Singapore er en dyr by at bo i. Selv standardhoteller koster en del. Hvis man ikke har så mange dage, anbefaler jeg at man bor centralt. Jeg booker næsten altid hoteller på hotels.com, da jeg virkelig godt kan lide deres måde at filtrere på. Jeg kommer med mit bud på noget på et par budgetvenlige hoteller og luksushoteller. Selv valgte vi at bruge lidt ekstra penge, så vi kunne bo lækkert.

Budget:

Quarters Hostel – Central beliggenhed. Ca. 500 kr. pr. nat – kan bookes på her

Standard:

Park Hotel Clarke Quay – Central beliggenhed. Ca. 1500 kr. pr. nat.  – kan bookes her.

Luksus:

Marina Bay Sands. I kan læse min oplevelse på hoteller her.

The Fullerton Hotel Singapore – kan bookes her.

Raffles Singapore – kan bookes her.

 photo IMG_5072_zpss8udzyf6.jpg

 

Hvad kan man lave?

Der er masser af ting, at lave i Singapore. Der er noget for enhver smag. Jeg giver nogle bud på hvad man kan lave

Santosa Island: Der er bygget en hel forlystelsesø ud fra Singapore. Her er der alt fra vandland og Universal Studios til lange sandstrande. Hvis man har børn med, kan man bruge flere dage herude ;) Vi valgte dog kun, at bruge et par timer.

Marinaen: Når mørket falder på, er det et must at tage ned til Marinaen. Det er simpelthen så flot med alt lyset og skylinen. Hver dag er der lysshow foran Marina Bay Sands.

Singapore Sling: Få den berømte Singapore Sling på Raffels

China Town: Mange storbyer har China Town, og det har Singapore også. Her finder du alt for små boder til street food. Det er hyggeligt og helt sikkert et besøg værd.

ZOO: Hvorfor tage i Singapore ZOO, når der er en udmærket ZOO i København? Det skal man hvis man vil se Koalaer og kænguruer. Læs mere på deres hjemmeside her.

 photo IMG_4482_zpsltyaawrd.jpg

 photo IMG_4465_zpsrxx0jyag.jpg

 

 

Hvordan kommer man rundt?

Der er faktisk noget, som er billigt i Singapore… TAXA! Hvis ikke man bor tæt på en metrostation kan det derfor sagtens betale sig at hoppe ind i en taxa. Men når det er sagt, er deres metrosystem virkelig godt. Det fungerer og er super billigt.

Hvad med shopping?

Singapore er kendt for, at have kæmpe shoppingcentre. Og tro mig, der er mange af dem. Dog skal man være opmærksom på, at mange mærker at en lille smule dyrere i Singapore (Zara blandt andet) Mange af centrerene kører med procenter til turister, enten 5 eller 10 % – Balenciga og Mulberry havde begge 10% i Marina Bay Sands. Derudover er der taxfree refund på 5 % – Husk derfor altid at have passet på Jer, når I er ude og shoppe.

Hvis ikke man gider at shoppe indenfor, kan man vælge at tage til Orhard Road. Det er simpelthen så hyggeligt, især når mørket falder på. Her er der alt fra H&M til Chanel.

OBS. Man kan shoppe til SENT. Mange butikker har åbnet til 22-23 hver dag! :-)

 

Hvor skal man spise?

Nu har jeg kun været i Singapore 3 dage. Derfor kender jeg langt fra, alle de gode restauranter.

Chinatown: I China Town kan man spise street food til billige penge. Det er helt sikkert en oplevelse værd – og det smager udemærket.

Ouay: Der ligger en masse restauranter og barer ned til floden. Det er virkelig hyggeligt og helt klart et besøg.

CUT by Wolgang Puck: Det bedste steakhouse jeg nogensinde har været på – I kan læse om min oplevelse her

 photo IMG_4585_zpsswnmapog.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Kari Traa