Får du nok fisk?

10 facts om mig

 photo Skaeligrmbillede 2015-10-31 kl. 10.28.13_zpsfawgeuis.png

Det er ved at være et stykke tid siden, jeg har lavet sådan et type indlæg. Jeg elsker selv når andre bloggere laver det. Så jeg håber også at I synes, det er lidt hyggeligt med sådan et indlæg i ny og næ. I kan se flere facts om mig her og her.

 1. Jeg er et rodehoved… OG DET IRRITERE MIG VIRKELIG. Jeg elsker et rent og opryddet hjem. Men jeg er virkelig dårlig til, at lægge ting på plads efter mig. For eksempel kan jeg komme ind ad døren og smide min taske og jakke på bordet. Det er noget jeg arbejdet på, at blive bedre til. Forhåbentlig lærer jeg det en dag :)
 2. Jeg drømmer om, at blive selvstændig. Og med hvad aner jeg ikke. Jeg håber, at jeg en dag får en genial idé. Den kreative del af mig, kribler lidt for at komme igang.
 3. Jeg elsker at se Disney film. Jeg har altid elsker Disney Film. Dengang der fandtes VHS, havde min søster og jeg flere hundrede film. Vi var så heldige, at have en morfar der købte en ny Disney film til os, hvor gang der kom en ny. Jeg vil våge at påstå, at jeg kan alle disney sange fra ende til anden!
 4. Jeg takker Gud for en god dag, hver aften inden jeg skal sove. Nu lyder jeg helt sikkert som en eller anden overreligiøs, der går i kirke hver søndag. Men der ligger faktisk en historie bag. Dengang jeg var en 4-5 år, lærte min mormor min søster og jeg var vigtigt det var at takke Gud, for en god dag. Hun lærte os hvor dejligt livet var, og at man skulle være glad for livet så længe man havde der. Derfor lærte hun os at bede ”Fader Vor”. Det har egentlig bare hængt ved lige siden. Det synes jeg faktisk er en rigtig god egenskab
 5. Jeg er kæmpe fan af sukkersødt flødemusik. Jeg elsker sange hvor de synger om kærlighed, og det kan næsten ikke blive for sukkersødt, haha ;-)
 6. Jeg er ikke super pædagogisk. Derfor skal jeg virkelig aldrig være pædagog eller folkeskolelærer. Det er måske også  derfor, at det ikke ligefrem kribler i mine æggestokke ;-)
 7. Jeg fungerer bedst når jeg har noget at se frem til. Der skal helst være en planlagt  en ferie eller stor begivenhed i nærmeste fremtid, hvis ikke kan jeg godt gå lidt i selvsving.
 8. Jeg har et virkelig tæt bånd til mine forældre og søster. Family first!
 9. Jeg har altid drømt om et walk in closet. OG NU FÅR JEG ET – meget vigtig information ;-)
 10. Jeg tager ofte kritik personligt. Heldigvis er jeg blevet bedre med årene. Men førhen, kunne jeg godt blive rigtig ked af det hvis jeg fik for meget kritik.

Nu vil jeg smutte ud og løbe en tur, og nyde min lørdag med afslapning og kærlighed.

Kig ind forbi bloggen senere, hvis I vil have tips til squatsikre tights ;-)

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Tanja

  Hej Cecilie
  Jeg ved st du godt kan lide at rejse-har nogen erfaringer med Filippinerne? Jeg skal nemlig afsted til januar, og kunne godt bruge lidt anbefalinger. Har nemlig brugt din guide til Thailand tidligere:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej Tanja. Nej desværre ikke. Rigtig god tur til Filippinerne (jeg er kun en lille smule misundelig) :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får du nok fisk?