The happy girl is back

Change of plans…

Så fik jeg langt om længe overstået min eksamen, heldigvis gik det super godt og jeg er tilfreds med resultatet. Derfor havde jeg virkelig set frem til en weekend med venindeaftaler og masser af blogging. Jeg har hverken haft tid eller overskud til, at så mange aftaler de sidste par måneder, så det er virkelig tiltrængt at skulle bruge tid med veninderne.

Desværre er en nær ven af familien kommet på hospitaltet, han har ikke langt igen, så hvis jeg vil nå at se ham en sidste gang er det i dag. Jeg har naturligvis måtte aflyse min aftale, for at tilbringe dagen på hospitalet. Det er aldrig sjovt, at sige farvel. Men jeg ville ærger mig hvis ikke jeg fik sagt ordenligt farvel.

Jeg håber alligevel, at jeg kan nå at få blogget lidt i løbet af i morgen.

God weekend.

Skærmbillede 2015-10-24 kl. 11.09.25

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The happy girl is back