Få mere energi i hverdagen - Konkurrence

Cremet Hokkaidosuppe m/ chili og ingefær

 photo IMG_5231_zpsw2qt3aaw.jpg
I starten af ugen begav jeg mig ud i en græskarsuppe, endda med stor succes. Jeg er stor fan af suppe, og kan sagtens nøjes med det til aftensmad, hvis jeg har fået en god og solid frokost.

Denne suppe tog ikke meget mere end 30 min. At lave. Jeg tror jeg må købe et lager af Hokkaido, så jeg kan lave em KÆMPE portion og have i fryseren :-)

 

Du skal bruge:

  • 1 Hokkaido
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 stykke ingefær
  • 1 rød chili
  • 1 grønsags bouillon
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du:

  1. Fjern kernerne fra hokkaidoen og skær den i tern
  2. Skær ingefær og chili i små stykker
  3. Kog hokkaido, chili, ingefær og bouillon i ca. 20 min (til hokkaidoen er mør)
  4. Hæl vandet fra gryden (gem noget af vandet i en skål) og blend det hele sammen. Jeg brugte en stavblender
  5. Tilsæt herefter kokosmælk efter behov – Jeg brugte ca. ¾ dele af dåsen
  6. Tilsæt evt. noget af vandet fra kogningen, såfremt at suppen skal fortyndes

 

Husk, at i er meget velkommen til at bruge mine opskrifter og tagge mig på insatgram @cecilie_lange #cecilielange.

 

cecilielange_signatur
   

5 kommentarer

  • Rikke

    Hvor meget er 1 stykke ingefær? Og hvor mange personer bliver der til i sådan en opskrift? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • cecilielange

      Hvis det er som hovedret vil jeg sige 2 personer, og 4 personer hvis det er forret :) 1 stk. ingefær er ca 2 cm :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det ligner et spejlæg :joy:

    Jeg ved virkelig ikke hvorfor det er sjovt, men det er det altså :sweat_smile:

    stilstodderne.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Er 1 grøntsags bouillon = 1 liter eller = 1 bouillonterning? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få mere energi i hverdagen - Konkurrence