Cremet Hokkaidosuppe m/ chili og ingefær

Får du nok fisk?

Dette indlæg er sponsoreret

Godaften søde læsere

Vi ved jo alle sammen godt, hvor sundt fisk er. De fleste af os, er også godt klar over, at eksperterne anbefaler os at spise fisk minimum én gang om ugen.  Jeg tror desværre at langt de fleste får alt for lidt fisk, deriblandt mig selv. Som lille gik mine forældre rigtig meget op i, at min søster og jeg fik fisk, og da min far elskede at fiske, var det oftest hans helt egen friskfangede fisk vi fik. I dag vil jeg egentlig gerne blive bedre til, at spise fisk, men jeg får det oftest kun når jeg er ude at spise.

Vi lever i en hverdagen hvor alle har travlt. Forældre er travle på jobbet, skynder sig at handle og hente børn, og så er det ellers i gang med madlavningen. Som I kan se i videoen ovenfor er børnene er trætte og sultne, hvilket ofte resulterer i ulvetimen (som jeg er helt sikker på, at alle forældre elsker). Derfor vælger langt de fleste forældre bare at lave noget nemt, noget der ligger på rygraden såsom frikadeller eller lasagne. Som I kan se i videoen, ved mange danskere ikke rigtig hvordan de skal forberede deres fisk, og derfor er det nemmere at lave noget andet.  Dette vil NemFisk gerne komme til livs. Derfor har de forsøgt, at gøre det nemmere for os danskere at få fisk på madplanen. I kan se nogle af opskrifterne her. I de fleste opskrifter kan man bruge fisk fra både køl og frys. Det bedste man kan gøre, er at “øve” sig på de dage man har mere tid, så man ikke står med et træt barn hængende på armen, mens man eksperimentere i køkkenet ;-)

Nu vil jeg nyde min velfortjente weekend

God aften :-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet Hokkaidosuppe m/ chili og ingefær