Mine dårlige vaner..

Luksus i Ystad

 

Skærmbillede 2015-10-13 kl. 19.56.20

OBS: Opholdet på Ystad Saltsjöbad var 100 % selvfinansieret

Jeg har længe gået og sukket over alle de luksuriøse billeder fra Ystad Saltsjöbad på instagram, så da jeg en dag så en “deal” sprang jeg til. Som nogle af Jer måske har set på instagram (@cecilie_lange) og Snapchat (Cillelange), var jeg afsted i weekenden. Forud for besøget havde jeg virkelig høje forventninger til stedet, da jeg kun har hørt positiv om det. Jeg kan love Jer for, at det er lækkert…. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg besøger stedet.

 photo Ystad1_zpsr3a8ei6x.jpg

Vi var så heldige at blive opgraderet til deres største suite (DON’T ASK ME WHY… haha) Det var en smule surrealistisk, at åbne dørene ind til det smukkeste værelse som blandt andet indeholdte sofagruppe, køkken, spisepladser til en hel familie og to balkoner. Jeg kan derfor ikke udtale mig om de almindelige værelser, men jeg går ud fra at de er ganske udemærket :-)

Omgivelserne var fantisk smukke, og der var virkelig kræset for detaljerne. Jeg ville ønske, at jeg havde haft en hel weekend her, for det havde været det perfekte spot til eksamenslæsningen. Jeg vil virkelig gerne afsted igen (og helst når det bliver varmt, så man kan bruge den udendørs pool)

 photo Ystad2_zpsgew7ewiw.jpg

Til Jer, der overvejer at besøge Ystad Saltsjöbad vil jeg anbefale at man tager afsted i hverdagene, for at undgå alt for mange mennesker.

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine dårlige vaner..