VIDEO - Min sommerferie

Mine dårlige vaner..

IMG_5790

Indlæg som disse er utrolig populære i blogland. Selv elsker jeg, at læse dem – Jeg synes, at det er SÅ hyggeligt, at læse korte og konkrete facts om andre bloggere. Desværre er det ikke så ofte, jeg selv laver dem. Måske jeg skulle blive bedre til det?

I hvert fald, så tænkte jeg at det kunne være sjovt, at lave et indlæg med nogle af mine dårlige vaner. Hvem ved, måske deler nogle af os de samme dårlige vaner? ;-)
Jeg slukker for mit vækkeur i søvne 

Dette er nok min aller dårligste vaner. Det sker stort set hver dag. Derfor har jeg faktisk fire alarmer sat med 5 minutters mellemrum, bare for at være helt sikker på jeg kommer op. Det er jo så dumt, at jeg ikke bare sætter ét ur, og lægger telefonen så langt væk, at jeg skal rejse mig for at slukke for vækkeuret.

Jeg sidder ned det meste af dagen 

Med et fuldtidsarbejde på et kontor, er det næsten umuligt ikke at sidde meget ned. Men jeg skal virkelig blive bedre til at udnytte hæve/sænke funktionen på mit bord – Mit mål må være, at stå op min. 2 gange dagligt á 15 min. Jeg starter I DAG!

Brød brød brød 

Jeg er en sucker for brød. Jeg er så heldig, at have kantine på mit arbejde. Her bager de friskbagt brød HVER dag. Jeg kan simpelthen ikke modstå de friskbagte boller, det resultere i, at jeg spiser brød næsten hver da.

Renser aldrig make-up børster

Det er faktisk lidt klamt. Men jeg er virkelig dårlig til, at rense mine make-up børste. Jeg tror i hvert fald at det er ét år siden jeg har gjort det sidst!!!

Gammelt neglelak

Nu er ved “beauty-emnet”. Jeg er simpelthen så dårlig, til at holde mine negle pæne med frisk neglelak. Jeg har fra naturens side ret pæne, stærke negle. Men ofte går jeg 2-3 dage med afskallet neglelak. Det kaldes dovenhed.

Alt eller intet

Jeg er desværre ikke typen, der bare kan tage et stykke chokolade og lade resten ligge i skabet. Nix…. Enten spiser jeg slet ikke noget, ellers går jeg all in og spiser hele pladen! Derfor kan jeg bare ikke have søde sager liggende i skabene herhjemme.

 

Hvad er Jeres dårlige vaner? :-)

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Skræmmende nok kan jeg se mig selv i samtlige ovenstående punkter på nær den med vækkeuret. Ellers så passer resten utrolig godt; jeg elsker brød og har faktisk taget mig selv i op til flere gange at trække vejret lidt ekstra dybt når jeg går forbi en bager, bare liiige for at få det hele med. Makeupbørser har jeg faktisk heller aldrig gjort rent (Skam dig Cecilie).. Neglelak er noget der fjernes når det er så afskaldet at de resterende rester kan pilles af uden det store besvær – jep jeg er doven også. Og er der åbnet for en plade marabou, så stopper jeg ikke før alle 200 gram er væk! :D

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Dette er lidt et spørgsmål ude af kontekst.. Jeg vil som så mange gerne have den flotte timeglasfigur. Jeg har hvepsetaljen, lidt brede skuldre pga træning. Og okay hofte og bagdel med okay fylde.
  Men det er som om der mangler fylde imellem mine håndtag og mine hofter hvis du forstår.
  Det går ikke fra tyndt talje til runde hofter, men fra talje til håndtag så går det ind og er tyndt og bliver så fyldigere længere nede på hofterne/lår.. Er der noget jeg kan gøre for at få mere fylde der?? :) håber du forstår og har nogle bud..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO - Min sommerferie