Luksus i Ystad

The happy girl is back

IMG_5155

Jakke her – Tights her

Det er ingen hemmelighed at jeg har været virkelig presset de sidste seks uger. Jeg har været så langt nede, at jeg ikke har kunne sove om natten, jeg har haft hjertebanken, været glemsom, og slet ikke kunne overskue andet end at arbejde. Jeg havde to valg… Jeg kunne smide håndklædet i ringen og sygemelde mig, eller jeg kunne hanke op i mig selv og kæmpe. Jeg er ikke typen, der giver så nemt op, så jeg valgte den sidste løsning.. Jeg tror heldigvis, at jeg er kommet ud på den anden side. Jeg er i hvert fald godt på vej. Selvom jeg stadigvæk har virkelig travlt, er humøret højt og jeg kan se lyset for enden af tunnelen.

Jeg vil vove at påstå, at jeg normalt er glad og positiv 95 % af tiden, det er virkelig sjælend jeg er sur. Derfor har det været rigtig hårdt, ikke at være ovenpå – For jeg har virkelig haft svært ved at være glad og positiv. Min kost og træning har været noget rigtig lort den seneste halvanden måned. Jeg har virkelig ikke haft overskuddet til, at lave en masse lækkert mad og min træning har ikke været super effektiv. Hvorfor fortæller jeg Jer dette? Fordi I skal vide, at det er menneskeligt ikke altid at have overskuddet til at leve sundt! Men hold nu op hvor jeg glæder mig til, at være tilbage som gode gamle glade Cille :-) Jeg skal i gang med, at lave det som gør mig glad. Jeg skal i gang med træningen, jeg skal i gang i køkkenet igen og så skal jeg bruge meget mere tid med mine veninder.

Når min eksamen er overstået på torsdag, for jeg forhåbentlig også lidt mere tid til bloggen. Jeg ved at rigtig mange af Jer, efterlyser flere træningsvideoer. Så snart jeg finder en villig kameramand, kommer de ;) Husk at jeg er rimelig aktiv på både instagram @cecilie_lange og snapchat: Cillelange

Nu vil jeg smutte tilbage til eksamenslæsningen.

Rigtig god weekend :-)

Skærmbillede 2015-10-16 kl. 20.28.14

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Tine

  Det må da være dejligt ikke at være sådan en der bare kaster håndklædet i ringen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lyngholm

  Du skide sej smukke! Dejligt at få alle nuancer med herinde :)
  Held og lykke til eksamen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus i Ystad