Når kroppen siger STOP

VIDEO – Min sommerferie

Skærmbillede 2015-08-22 kl. 18.25.39

Så gik der endnu en uge uden lyd fra mig. Som nogle af Jer, måske læste i mit tidligere indlæg, har jeg det ikke super fantastisk i øjeblikket. Jeg har haft mange søvnløse nætter, hvilket har resulteret i lidt videoredigering fra min sommerferie. Jeg var nemlig på dykkerferie i Indonesien for en måneds tid siden, hvor jeg havde mit elskede GoPro med mig. Desværre driller kvaliteten lidt, når den bliver overført til Youtube (og jeg er ingen tekniknørd, desværre). Jeg håber det går… Enjoy :-) Er der problemer med, at vise videoen klik her

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kroppen siger STOP