5 danske blogs jeg følger

1. advent – Vind et ur fra Daniel Wellington

Godeftermiddag

Sikke en weekend… eller sikke en uge.. Jeg har faktisk ikke rigtig været hjemme siden tirsdag, fordi min kalender har været proppet med aftaler. Min weekend er blevet brugt på julefrokost og kobberbryllup, hvilket betyder at jeg har indtaget enorme mængder alkohol og sovet alt for lidt. Jeg har ikke haft slemme tømmermænd, men min krop er virkelig træt. Jeg føler at jeg skal til, at have en ordentlig omgang influenza. Heldigvis er de vilde julefrokoster overstået i år, så nu kan jeg bare nyde december med mine nærmeste :-)

Men nu til det indlægget i virkeligheden skal omhandle.. ADVENT. Sidste år havde jeg stor succes med en adventskonkurrencer på bloggen. Det vil jeg selvfølgelig have igen i år. Jeg har været så heldig at Daniel Wellington har sponsoreret et ur til én af mine læsere, nemlig Classic York, Gold (Uret kan ses her)  Jeg trækker vinderen af uret d. 3. december kl. 08.00 – OBS. I kan sparre 15 % på alle ure hos www.danielwellington.com ved at bruge koden XMASCECILIE

 

Alt du skal gøre for at vinde er:

1.Skrive en kommentar (husk at bruge den rigtige email adresse, da vinderen kontaktes pr. mail)

2.Synes godt om min facebook side her.

Skærmbillede 2015-11-29 kl. 15.39.44

Billedet er fundet på pinterest 

 

 

cecilielange_signatur
   

304 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 danske blogs jeg følger