Den perfekte julegave

5 danske blogs jeg følger

fem

Nu har jeg egentlig aldrig været den store bloglæser… Men eftersom jeg for ca. et år siden selv begyndte at blogge, måtte jeg udvide min horisont. Faktisk læser rigtig mange forskellige blogs nu – Hvis overskriften er fangende klikker jeg ind. Dog skal det siges, at der selvfølgelig er nogle blogs jeg læser fast. Her ser I et udklip af de blogs jeg følger. Jeg elsker at læse personlige blogs, hvor man virkelig kan mærke personen bag. Dog er der enkelte madblogs jeg kun følger grundet de lækre opskrifter :-) Jeg vil meget gerne høre fra Jer, hvilke blogs i følger fast og hvorfor de fanger Jer?

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 07.43.12

Blogbysandra.dk

Jeg opdagede først Sandra’s blog for et lille års tid siden. Jeg synes hun har en af Danmarks mest gennemførte blogs. Der er altid flotte billeder af god kvalitet. Derudover har en virkelig fin og feminin stil.

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 07.45.44

KristinaKragh.com

Kristina’s blog var faktisk den allerførste blog jeg startede med at følge. Desværre lukkede hun den ned for et par år siden. Heldigvis har hun valgt, at starte bloggen op igen. Hun har en gennemført cool stil, derudover er det virkelig hyggeligt at følge med i hendes liv.

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 07.43.57

Mettelyngholm.dk

Mange kender måske Mette som ”bikinifitness – pigen” Jeg startede selv med at følge Mette grundet hendes træning og flotte form. Jeg synes dog hun på bloggen, formår at vise mere af sig selv. Træningsmæssigt er Mette en kæmpe inspiration for mig.

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 07.45.10

Stinna.dk

Min veninde viste mig Stinna’s blog for et par år siden. Siden da, har jeg besøgt Stinna’s blog flere gange ugentligt. Jeg elsker at gå ind og søge inspiration til min aftensmad på Stinna’s blog.

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 07.44.44Chocolat.dk

Hvis man, som jeg er kæmpe chokoladeelsker, er denne blog et besøg værd. Den er smækket med de lækreste kagebilleder med tilhørende opskrift. Jeg har endnu ikke kastet mig ud i nogle af kagerne endnu. Det må blive et vinterprojekt ;-)

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte julegave