Nye mål med træningen

Chicken sweet chili

 photo IMG_5276_zpsim06kbl0.jpg

Det er desværre ikke særlig ofte jeg får lagt opskrifter op. Jeg håber virkelig, at jeg kan få taget mig sammen til, at få det gjort noget oftere :-)

I sidste uge var jeg så heldig, at få tilsendt en lækker pakke fra et PR bureau. I pakken var der en masse lækkerier fra Santa Maria. Derfor kan man vel egentlig godt sige at indlægget er sponsoret. Dog skal det siges, at jeg ikke er blevet tvunget til, at bruge varerne eller poste noget omkring det. Jeg elsker asiatisk mad, og laver selv rigtig meget af det, derfor synes jeg det fortjente en plads på bloggen. Denne ret var et sikkert hit hos os herhjemme, det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver den. Dog vil jeg lave det med ris til næste gang :-)

Du skal bruge: 

 • Ca. 300 g. kyllingefilet
 • 1/2 hvidkål
 • 3 store gulerødder
 • 1 porre
 • 1 peberfrugt
 • Grove nudler fra Santa Maria
 • 1 dåse kokosmælk fra Santa Maria
 • Fish Sauce fra Santa Maria
 • 200 ml Sweet chili sauce fra Santa Maria

Sådan gør du:

 1. Brun kyllinge
 2. Tilsæt herefter alle grønsager og steg i ca. 5 min
 3. Kom herefter kokosmælken i og lad den langsomt koge op
 4. Tilsæt efter fishsauce og sweet chili, smag til med salt og peber
 5. Nudlerne koges

 

Indlægget er sponsoreret

 

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

 • Tak for opskrift Cecilie! Altid en fornøjelse når du ligger opskrifter ud :grin:

  Hvis du har lyst og tid, må du meeget gerne lige tage et hurtigt kig på min nye blog. Så ville jeg blive mægtig glad :’):

  http://elinaea.bloggersdelight.dk/

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye mål med træningen