Nike wanties 3for2

Den perfekte julegave

 photo IMG_5308_zpsg7zq4je7.jpg
Dette indlæg er sponsoreret

Klokken slår og tiden går. Det er jul inden vi får set os om ;-) Jeg har enndu ikke fået købt min første julegave, faktisk aner jeg slet ikke hvad jeg skal købe til min familie endnu, og jeg har ved heller ikke hvad jeg selv skal ønske mig. Lidt stressende for planlægningsmennesket (læs: MIG) Jeg har efterhånden brugt mange mange timer på at søge inspiration til julegaveønsker.

Jeg har længe synes rigtig godt om urene fra Daniel Wellington, og nu har jeg endelig fået fingrene i et. Jeg er helt vild med de klassiske ure, da de passer til stort set alle outfits. Hvorfor ikke give din søster, mor, veninde eller kæreste et lækkert ur i julegave? I kan fremtil d. 15, januar spare 15 % på alle ure ved at anvende koden XMASCECILIE. Se hele udvalget her.

 photo DW_zpsqzxgn8uh.jpg

1.Her  2.Her   3.Her

Se alle dameure her. Se alle herreure her.

 

OBS. Der kommer snart et tre indlæg med julegaveidéer til ham, hende og sundhedsfreaken. Stay turned ;-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike wanties 3for2