Bentræning, der brænder i baglår og baller

Jeg har taget på – og hva så?

For et par uger siden, var jeg til et årligt sundhedstjek på arbejdet. Her fik jeg målt alt fra kolesterol til kondital. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke havde særlig høje forventninger i år, da jeg grundet min operation i achillessenen havde været ”ude” i mange måneder. Jeg har trænet og spist præcis som jeg har haft lyst til -sådan næsten da. Nu er det selvfølgelig ikke sådan, så jeg spiser nutellamadder hver dag, selvom jeg godt gad ;-) Jeg tror jeg kører lidt efter 80/20 reglen, og det fungere faktisk rigtig fint for mig. Men nu tilbage til mit resultat…

Min bodyage var 20 år, hvilket vil sige at jeg har skåret 6 år af min alder… Det er vel egentlig ok?  Mit kondital var faldet til 45 i år i forhold til 51 sidste år, men det er stadigvæk et udmærket kondital. Tilgengæld havde jeg forbedret mig i alle andre styrketest, min fedtprocent var faldet en smule og mine tal mht. kolestetol osv. Var spot on. MEN jeg havde taget på kilo mæssigt. I 2013 vejede jeg 58 kg. I forrige uge vejede jeg 61 kg. Hvilket vil sige at jeg faktisk har taget tre kilo på siden 2013. And so f….. what? Jeg ved, at rigtig mange kvinder går op i de skide tal på vægten. Husk nu, at de ikke nødvendigvis fortæller jer sandheden om jeres krop. Min krop er sundere og stærkere end den var i 2013, og jeg er pisse stolt. Jeg er blevet en bedre version af mig, og er så lykkelig for mine ekstra kilo :-)

Så piger.. Ud med vægten – brug Jeres sunde fornuft i stedet!

førefter

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • De 3 kg gør jo absolut ingen forskel og dine tal lyder jo bare så fine, så jeg giver dig helt ret; fuck det tal på vægten! Du ser i øvrigt sund og dejlig ud på begge billeder :D <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bentræning, der brænder i baglår og baller