20 smukke kjoler til årets julefrokoster

Madplan uge 46

 photo IMG_3819_zps6knsnywt.jpg

Jeg håber I har nydt Jeres weekend ligeså meget som jeg har. Det er ved at være længe siden, jeg har delt min madplan med Jer. Det er ikke fordi, at jeg ikke har haft lyst til at dele den, men simpelthen fordi overskuddet til, at lave en madplan ikke har været der. Egentlig er det jo slet ikke at svært, det er “bare” at finde ud af hvad man godt kunne tænke sig :-) I denne uge skal jeg igang med at eksperimentere lidt. Ofte har jeg ikke overskud til, at være kreativ efter en 8 timers lang arbejdsdag. Derfor har jeg handlet det meste ind i går. Så er der ingen undskyldninger for, at være lidt kreativ i køkkenet ;-) Hver morgen spiser jeg havregryn blandet op med vaniljeprotein fra Gymnordic og vand. Til frokost er jeg så heldig, at have en kantine på min arbejde. Her spiser jeg for det meste en masse grønt med noget æg eller kød. Derfor er dette kun min madplan for aftensmaden :-) Alle opskrifter kommer op i løbet af ugen!

Mandag: Kyllingefrikkadeller med rodfrugtfritter og guacamole

Tirsdag: Kylling sweet chili med fuldkorns nudler

Onsdag: Oksespyd med quinoasalat

Torsdag: Asiatisk oksekødsalat

Fredag: Bøffer med hasselbagte kartofler, rodfrugter og bearnaise

Nu vil jeg smutte i køkkenet, og forberede sunde snacks til den kommende uge ;-)

GOD SØNDAG!

 

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 smukke kjoler til årets julefrokoster