Squatsikre tights

Min favorit morgenmad + Vinderen af Longo Vital Sport

 photo IMG_3747_zpsvhinimyw.jpg
Godmorgen :-)

Jeg får ofte rigtig mange spørgsmål til, hvad jeg spiser i løbet af dagen. For mig er det utrolig vigtigt, at få en god solid morgenmad, og det skal helst gå stærkt. Ni ud af ti dage spiser jeg min havregryn, med proteinpulver og vand. Hertil spiser jeg 3 stk. Longo Vital Sport. Det giver mig en rigtig god bund, så jeg kan klare det til frokost.

De dage jeg har lidt længere tid til, at nyde min morgenmad kan jeg sagtens finde på at gøre lidt ekstra ud ad min morgenmad. Jeg laver f.eks. Chia pudding, smoothies, proteinpandekager eller vafler. Alle opskrifter kan ses her.
 photo IMG_4385_zps10pdtsho.jpg

 

Skærmbillede 2015-08-02 kl. 14.11.30

Som jeg nævnte ovenfor, er Longo Vital Sport blevet en fast del af min morgen. Derfor har én af Jer haft muligheden for, at vinde en lækker præmie. Jeg er virkelig glad for, at så mange af Jer havde lyst til at deltage. Vinderen er trukket tilfældigt fra findenvinder.dk –

Vinderen af tre glas Longo Vital sport, en sportstaske og en drikkedunk er:

Nanna, STORT tillykke. Du vil modtage en mail fra mig i løbet af dagen.

Til alle jer andre, så har jeg set at Matas har Longo Vital Sport på tilbud til KUN 100 kr. De kan både købes i butikkerne og online her.

 photo IMG_5257_zpsox0lndgx.jpg

Sponsoreret indlæg

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squatsikre tights