Jeg har taget på - og hva så?

Nike wanties 3for2

 photo nike3for2_zps0hhwx008.jpg
Aff. Links: 1.Her   2.Her   3.Her   4.Her   5.Her   6.Her   7.Her

Som de fleste andre, er jeg også kæmpe fan af Nike. Hos sportsmaster har de i øjeblikket rigtig mange gode tilbud. De kører 3 for 2 på rigtig mange af deres varer. Jeg har samlet mine favorit Nike items. Jeg har længe sukket efter de smukke tights, måske jeg skulle forkæle mig selv med tre lækre items, nu hvor der er tilbud? :-)

Jeg vil smutte i seng, så jeg er klar til en ny uge.

Godnat :-)

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har taget på - og hva så?