Madplan uge 46

November bucket list

Skærmbillede 2015-11-10 kl. 07.40.03

Godmorgen :-)

Selvom vi snart er halvvejs i november, har jeg stadigvæk en masse jeg skal nå. Jeg er typen, der elsker To-Do lister, så hvorfor ikke dele den med Jer? :-) Jeg har før set andre bloggere dele deres “bucket-lists”, og synes egentlig det er en ret hyggelig måde, at dele ud af sit liv på :-)

Oprydning i alle skuffer og skabe:

Nu er det simpelthen på tide, at jeg får ryddet op i alle mine ”rodeskuffer”. LET’S GO!

Sælge ud af tøj og sko:

Nu har jeg efterhånden samlet mange IEKA poser fyldt med tøj og sko jeg ikke bruger mere. Derfor har jeg booket en stand i Remisen på Østerbro allerede i weekenden. Kom endelig forbi og sig hej :-)

Projekt walk-in closet:

Min kæreste har været så sød, at sige god for et walk in closet, nu hvor vi alligevel skal flytte lidt rundt derhjemme. Jeg glæder mig virkelig til få det lavet, og håber virkelig at det kan nås inden december.

Finde 2 julefrokost outfits:

Jeg skal til 2 julefrokoster i November. Og som de fleste andre kvinder, har jeg KÆMPE tøjkrise. Jeg overvejer lidt en af disse kjoler til én af julefrokosterne. Og så måske jeg hopper i læderleggins til den anden? Jeg synes disse fra selceted er ret fine

Købe julepynt:

Jeg er kæmpe fan af fint julepynt (så længe det ikke er nisser) Illum har ofte et stort udvalg af PÆNT julepynt, der MÅ jeg ind.

Skrive ønskeliste til jul:

Min mor spurgte mig den anden dag, ind til mine julegaveønsker. Jeg har faktisk slet ikke skænket det en tanke endnu. Jeg har jo næsten lige haft fødselsdag J

Planlægge julegaveindkøb:

Jeg elsker at være i god tid med mine julegaveindkøb. Derfor skal alle julegaveindkøb planlægges, så jeg kan nyde december uden stress

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 46