November bucket list

Nye mål med træningen

 


IMG_6629

Det seneste års tid har jeg ikke rigtig haft nogle mål med min træning. Da jeg liste Mathilde’s indlæg , blev jeg inspireret til at sætte nye mål for træningen Efter min operation i achillessenen har mit fokus ligget på, at min fod skulle fungerer 100 %. Det har været nogle hårde måneder, da jeg nogle dage har haft så ondt, at jeg dårligt har kunne gå. Det har virkelig været en lærerig proces, da jeg har lært at lytte til min krop, og ikke presse mig selv helt derud hvor kroppen siger stop. De sidste 2 uger har det føltes som om, at min fod stille og roligt er på vej tilbage, derfor har jeg tænkt meget over hvad jeg egentlig vil med min træning. Første prioriteten er, at jeg skal træne fordi jeg synes det er sjovt. Men det kunne også være sjovt, at have et mål med træningen.

Første delmål:

Meget af min genoptræning har stået på løb. Det har hverken været langt eller hurtigt, men jeg har været ude i den friske luft og fået noget motion. Det har været overraskende lækkert. Derfor vil jeg gerne ud og løbe lidt mere, og mærke efter hvor meget min fod kan klare. Derfor bliver første delmål at løbe to gange om ugen. Jeg har endnu ikke besluttet om jeg vil følge et program, da jeg stadigvæk er nødt til at tage hensyn til min fod. Hvis jeg vælger at følge et program, skal jeg nok dele det med Jer her på bloggen :-)

Andet delmål:

Hvis min fod tillader mig, gad jeg virkelig godt træne mig op til et 10 km løb til foråret.

Drømmescenariet: 

Dette er en lille smule ønsketænkning. Men nøj hvor kunne det være fedt at løbe et halvmaraton til næste efterår. Jeg er langt fra en god løber, men at gennemføre ville være en sejr i sig selv. Jeg krydser fingre for, at min fod er samarbejdsvillig, og at jeg ikke skal opereres i den anden fod lige foreløbig.

 

Ud over min løbetræning, kommer jeg stadigvæk til at passe min styrketræning.  Er I interesseret I at jeg deler mit nye træningsprogram?

God aften :)

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • victoria

  Fedt ☺
  Glæder mig til at høre mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ja tak! Del gerne!!

  -Har du forresten et bestemt kalorieindtag du går efter dagligt?? Har undret mig lidt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November bucket list